ACI KAYBIMIZ: Derminix’in kurucusu, hayırsever Kemal Çağlar Temel’i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz.

300TL ve ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA !

Kâğıt Maskeler Hakkında Merak Edilen 6 Soru 6 Cevap

Cilt bakımında yeni trend: Kâğıt yüz maskesi…

Alışılagelen maske uygulamaları cilt sorunlarına önemli ölçüde fayda sağlayan vazgeçilmez bakım rutinleri arasında. Kâğıt yüz maskeleri de aynı amaca hizmet eden bir bakım modeli.   Onu farklı kılansa uygulamadaki pratiklik. Ayrıca klasik yüz maskeleri ile elde edilen sonuçlara göre biraz daha mutlu olacağınız etkiler vaat ediyor olması. Pürüzsüz bir cilde sahip Koreli kadınların sırrı da bu: Kâğıt yüz maskeleri. K-beauty kültürünün yaygın cilt bakım stilini ifade eden kâğıt maske hakkında tüm merak edilenler yazı dizimizde.

 

Kâğıt Maske Ne İşe Yarar?

Kâğıt maske ne işe yarar sorusuna ek olarak şunu merak edebiliriz: Klasik maske ile kâğıt yüz maskesi arasındaki fark ne? Bunu anlamış olmak kâğıt maskeyi daha bilinçli bir şekilde kullanmanızı kolaylaştırabilir.

Klasik yüz maskeleri cilt bakım rutinlerinin vazgeçilmezi. İçeriğindeki özler sayesinde cilt bariyerini güçlendiren bir fonksiyona sahip. Ama hava ile temas eden maskede kuruma oluşur ve bu durum cildin maskenin özlerinden faydalanmasını etkiler. Kâğıt yüz maskesindeyse böyle bir kuruma söz konusu değil. Kâğıt yüzeyin altında kalan besleyici özün hava ile teması yok denecek kadar az. Bu da yoğun nem ve besleyici özün cilt tarafından emilimi büyük ölçüde olumlu yönde etkiliyor. Kâğıt maske uygulama olarak da oldukça pratik bir kullanıma sahip. Haftada en az bir veya iki kere yapılması yeterli. Kullan at paketler halinde sunulması da pratik kullanımını destekleyici bir özellik. Yüze kolayca uygulanan kâğıt maske cilde hızlıca tutunur. Böylece serbest hareket etmenizi sağlar.

 

Kâğıt Maske İçeriğinde Neler Vardır?

Kâğıt maske kullanımı aydınlatıcı bakım, nemlendirme ve arındırmaya yönelik özleri ile ön planda. Bu bakımdan bitki ekstreleri ve cilde faydalı asitler, kâğıt maske içeriğinde yer verilen ana etken maddeler. Leke giderici etkilerden yararlanmak için laktik asit içeren kâğıt maske kullanımına önem verebilirsiniz. Ayrıca cildinde parlaklık ve aydınlık ihtiyacı hissedenler açısından kâğıt maskeler mükemmel bir pozitif etki oluşturabilir.

Özellikle meyve ekstrelerinden oluşan ve cildi ölü hücrelerden ayıran öze sahip kâğıt maskeler hedefinize ulaşmanıza yardımcı olabilir. Bununla birlikte otuz yaş üzeri kişiler için kolajen üretimini arttıran ve cildi yenileyen kâğıt maske kullanımı çok daha faydalı. Ek olarak kâğıt maskelerle doğrudan cilde kolajen yüklemesi yapmak da mümkün.

 

Kâğıt Maskenin Yapısı Nasıl?

Kâğıt maskeler birbirinden farklı özellikleri ile ön plana çıkarken bir önemli konu da kâğıt maskenin neden oluştuğu ile alakalıdır. Çünkü kâğıt maske özündeki faydalı içeriklerin taşınması, kâğıdın üretiminde tercih edilen maddeyi etkiler. Dolayısıyla hassas cildinizin tahriş olmaması için kâğıt maskenin faydalı özleri kadar, kâğıdın neden yapıldığını da bilmelisiniz. Bambu gibi bitki liflerinden oluşan veya hidrojel benzeri doğal maddelerden yapılan kâğıt maskeler, her cilt tipi için daha uygun bir kullanım imkânı sunar. Böylece cildinizi nemlendirir ve temizlenirken mutlu bir ferahlık hissi yaşayabilirsiniz.

 

Kâğıt Maskelerin Faydası Nelerdir?

Kâğıt maske faydaları neden kâğıt maskesine cilt bakım rutininizde yer vermeniz gerektiğini anlamanıza yardımcı mucizelerle dolu. Sadece ciltte tonik etki bırakan bir maske uygulaması değil, ayrıca kolayca uygulanan yapısı ile canlı cilt görünümü kazandıran bir tılsım. Kâğıt maske faydaları her cilt tipi için geçerli ve sunduğu mükemmel tazelik her cilt tipinde hissedilen bir etki yaratır. İşte kâğıt yüz maskesinin öne çıkan bazı faydaları:

  • Canlı bir cilt görünümü kazanmanızı kolaylaştıran etkin özlerle bakım,
  • Aydınlık bir yüzle mutlu ve gülümsemenizi yansıtan harika bir cilt yapısı,
  • Arındırıcı etkileri sayesinde hep temiz, bakımlı ve pürüzsüz bir güçlü cilt,
  • Leke giderici etkileri ile derinlemesine elde edilen hücre yenileyici etkiler,
  • Gözeneklere karşı sıkılaştırıcı bir maske efekti,
  • Nemlendirici bakım özleri ile neme doygun bir cilt yapısı,
  • Cilt bariyerini güçlendiren onarıcı özlere sahip kapsayıcı bir bakım,
  • Kolajen özlerinden gelen gözenek ve yaşlanma karşıtı bir mucize,
  • Cilt kalitesini arttıran ve yumuşaklık kazandıran maske bakımı,

Kâğıt maske faydaları bunlarla sınırlı değil. Cilt probleminize göre kâğıt maske seçimini yapmanız halinde cildinizi tedavi edici etkileri ile cildinizi korumanıza yardımcı olur. Akne lekeleri, sivilce oluşumu, aşırı yağlanma veya kuruluk nedeniyle oluşan pullanmalara karşı kâğıt maske pratik bir cilt bakım çözümü.

 

Kâğıt Yüz Maskesi Nasıl Kullanılır?

Kâğıt yüz maskesi kullanımı oldukça pratik ve rahat. Yapmanız gereken kullan- at paketinden çıkarılan maskeyi yüzüne oturacak şekilde uygulamanız. Kâğıt maske yapısı itibari ile hemen yüzünüze yapılır ve içindeki özler cildiniz tarafından emilmeye başlar. Bu süreçte mükemmel bir ferahlık ve tazelik hissini tüm vücudunuzda hissetmeniz mümkün. Elbette maske uygulama öncesinde dikkat etmeniz gereken bazı kurallar var. İşte onlar…

Altta ilettiğimiz tüm maddelerin yanında Kağıt Maskeler Nasıl Kullanılır? sorusunu derinlemesine incelediğimiz yazımızı okumanızı şiddetle öneririz.

Önce cildinizi arındırın: 

Her maske uygulaması öncesi yapılan klasik bakım uygulaması kâğıt yüz maskesi kullanımı öncesinde de geçerlidir. Toniklerle makyajınızı temizledikten sonra cildinizin gözeneklerinin iyice açıldığından emin olmalısınız. Bunun için gül veya papatya suyu gibi yardımcı araçlar kullanabilirsiniz.

Maskenizi kuru cilt üzerine uygulamalısınız. 

Temiz bir cilt üzerine uygulanması gereken maskenin nemlendirici sürdükten sonra uygulanması doğru değil. Cildiniz temiz ve kuru olması gerekir. Böylece zaten yoğun nemlendirici etkilere sahip kâğıt maske ile yüzünüzü hem nemlendirir hem de besleyebilirsiniz. Kâğıt maske en az 20 dakika yüzünüzde kalmalıdır.

Maske bakımı sonrası ne yapmanız gerekir?

Maskeyi çıkardıktan sonra yüzünüzde nemlendirici etki devam eder. Bu nemi kurulamak veya yıkamak yerine masaj yaparak cilde yedirmeniz çok daha faydalıdır. Böylece maskenin özlerinden çok daha fazla yararlanabilirsiniz. Ardından nemi tutma özelliğine sahip herhangi bir nemlendirici ile bakımı tamamlamanız iyi olur. Bu bakım ile en az iki hafta cildinizi koruyabilirsiniz.

 

Derminix Kâğıt Maske Ürünleri ve Fiyatları Nelerdir?

 K-beauty kültürünün en iyi örneklerinden biri haline dönüşen kâğıt yüz maske ürünleri ile Asyalı kadınların parlak ve canlı ciltlerine sahip olmanızın artık bir yolu var. Hem cildinizi beslemek hem de cildinizi parlatmak için seçilen kâğıt maskelerinin yüzde yüz bambu liflerinden oluşmasının ne gibi faydası olabilir? Derminix kâğıt maske ürünlerinin en önemli özelliklerinden biri bu: Bambu liflerinden oluşan kâğıt maske ürünleri. Böylece hassas ciltlerde bile etkili sonuçların alınmasını sağlayan kâğıt maske ürünlerine sahip olabilirsiniz. Peki hangi ürünler sizin için daha uygun?

Günlük yaşamın cildinizde oluşturduğu kuruluk, yıpranma ve yorgunluk belirtilerini ortadan kaldırmak için Derminix AHA + BHA Kağıt Maske doğru adresiniz. Yaşlanma karşıtı etkileri ile Derminix Kolajen + C Vitamini Kâğıt Maske, yaşlanma belirtileri başlayanların tercihi olabilir. Ayrıca amino asit etken maddesi ile cildin yenilenmesini sağlayan Derminix Amino Asit Kâğıt Maske de yaşlanma belirtilerini azaltan etkileri ile ön planda. Leke sorunu olanlar ve sivilce oluşumuna dur demenin de Derminix’de bir yolu var: Derminix Glikolik Asit Kâğıt Maske… Ayrıca glikolik asit, cildin yumuşamasını ve kolajen üretimin artmasını da sağlar. Mat ve solgun cildinden rahatsızlık duyanlara yönelik yoğun nemlendirici etkileri ve aydınlatıcı bakım özeleri ile Derminix Laktik Asit Kâğıt Maskeyi haftada bir veya iki haftada bir uygulayabilirsiniz.

E-POSTA BÜLTENİMİZE LİSTEMİZE KATIL

ilk siparişinde geçerli 10% indirim kazan

By subscribing you agree to receive emails in accordance with REN Clean Skincare privacy policy. To opt out, click unsubscribe at the bottom of our emails.